Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bootstrap Image Preview

INCHIRIERE AUTOCARE SI MICROBUZE

Parcul auto de care dispune firma noastra, numara 20 de masini si este alcatuit din autocare si microbuze de ultima generatie. Cele mai multe autovehicule provin de la marci de renume in lumea transportului de calatori. Printre cele mai frecvente se regasesc:

* Autocarele MAN- un nume cu sonor in lumea transportului rutier de persoane si clasa lux de la Mercedes. Valdir Tour, are in posesie autocare dotate cu cate 33+1+1 de locuri de persoane, respectiv 51+1+1 de locuri de persoane. De asemenea, microbuzele firmei noastre sunt majoritatea de la marca Mercedes Sprinter, si fac parte din categoria de 8 plus 1, dar si microbuze de 20+1 de locuri, respectiv 33 + 2 locuri.

Toate mijloacele de transport puse la dispozitia clientilor sunt atent verificate si foarte bine intretinute pentru calitatea, confortul si mai ales siguranta pasagerilor la fiecare cursa efectuata. Toate autocarele si microbuzele sunt dotate cu internet free wi-fi, aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio-video si centuri de siguranta, suspensie pneumatica pentru a va face calatoria cat mai usoara, lumini ambientale, lumini pentru citit individual. Unele autocare, pe langa dotarile enumerate, au integrata si toaleta, permanent igienizatata – aspect deosebit.

Experienta acumulata de-a lungul acestor ani, in transportul intern cat si international de persoane cu autocarele cat si microbuzele din dotare ne-a determinat sa tratam domeniul cu o seriozitate si profesionalism. Dorinta noastra este de a imbunatati si eficientiza serviciile oferite, ofertele avute fiind personalizate in functie de tipologia fiecarei persoane cu care vom colabora.

Lunga si prospera activitate avuta in domeniu ne-a ajutat in formarea unui colectiv in cadrul caruia profesionalismul isi gaseste cu usurinta un loc binemeritat. Autocarele cat si microbuzele puse la dispozitie functioneaza dupa standarde de inalta clasa si in functie de normele impuse pentru a putea asigura o calatorie fara probleme. Va stam la dispozitie oricand atat in mediul online prin intermediul site-ului

Tarifele sunt calculate in functie de numarul de km , capacitatea autocarului si durata excursiei

In vederea unei viitoare colaborari de success, va stam la dispozitie cu placere!

Pentru detalii suplimentare sau rezervare nu ezitati sa ne contactati la urmatoarele numere de telefon:

0740150666

sau pe e-mail: valdirtour@yahoo.com