Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

De 27 de ani, agentia de turism Valdir Tour, a acumulat experienta si cunostiintele necesare pentru a va oferi o vacanta fara griji, cele mai bune solutii si alternative in materie de vacante.

Pe langa diversitatea ofertelor: un portofoliu de peste 500 000 de hoteluri in intreaga lume, bilete de avion, inchiriere autocare si microbuze ( flota proprie), croaziere, rent a car, pachete de vacanta atat interne cat si externe, le oferim posibilitatea clientilor nostri sa devina prietenii nostri, sa ne lase sa ii cunoastem si sa le oferim pachete personalizate in functie de nevoile si asteptarile lor, fiecare calatorie alaturi de ei, fiind o calatorie in descoperirea unor noi experiente si aventuri unice.

Rolul nostru este acela de a-i consilia sa aleaga ceea ce li se potriveste cel mai bine pentru a se bucura in voie atat de calatorie cat si de destinatie.