Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEST TENERIFE

   Playa De Las Americas

Descriere

O alegere excelentă pentru cei care caută o vacanţă însorită la plajă, acest hotel este amplasat la o plimbare de doar 300 de metri de plaja Las Vistas din Tenerife. Vă puteți bucura de o vacanță de familie în grădinile de lângă piscinele în aer liber de la Hotelul Best Tenerife. Una dintre aceste piscine este încălzită în timpul iernii, permițându-vă să profitați de soarele tropical pe tot parcursul anului. În fiecare seară, puteți savura împreună o masă de familie în restaurantul tip bufet. Ulterior, puteţi asista la divertismentul oferit de propria echipă profesionistă de spectacole a hotelului. Fiecare cameră are deschidere spre un balcon. De aici vă puteţi bucura de vedere la staţiunea din jur, Playa de las Americas, una dintre mai pline de viaţă de pe această uimitoare insulă din Canare. În toate zonele este disponibil acces gratuit la internet WiFi.
Location:

This hotel is set just a 300 m stroll from Las Vistas Beach. Tenerife Sur Airport is at a distance of 15 km.

Hotel facilities:

Outdoor swimming pool, children pool, sun loungers or beach chairs, garden, hot tube, fitness center, sauna, children club and playground, evening entertainment, restaurant, snack bar, bar, indoor play area, facilities for disabled guests.

Room facilities:

Private bathroom with hair dryer, flat screen TV, balcony or terrace.

Service Senator: rooms with differential decoration, TV plasma 40¨, bathrobe and slippers, daily national press, coffee set and teas, water, pillows a la carte and free Wi-Fi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.