Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANASSA

Descriere

ATENTIE! PACHETUL NU INCLUDE TRANSFERUL APT-HTL-APT! Oferim, optional, transfer privat cu taxi (1-4 pers.) - disponibil in sistemul de rezervari. Superb 9.3 Booking.com Hotelul este situat pe coasta de nord-vest a Ciprului, in satul Neo Chorio din zona Paphos. Hotelul are acces direct la plaja. Aeroportul International Paphos se afla la o distanta de 63 km, iar aeroportul International Larnaca la 186 km.
Localizare

Hotelul este situat pe coasta de nord-vest a Ciprului, la marginea Peninsulei Akamas, intr-un loc izolat, intre oraselele Polis si Latchi. Hotelul are acces direct la plaja. Aeroportul International Paphos se afla la o distanta de 63 km, iar aeroportul International Larnaca la 186 km. Portul Paphos este la 55 km, Clubul de golf Minthis este la 36 km.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, depozitarea bagajelor, magazine, inchiriere masini, capela, magazin de cadouri, seifuri, lift, frizerie/coafura/cosmetica, room service, spalatorie, curatatorie, calcatorie, presa pentru pantaloni, acces gratuit la internet WIFI, parcare privata, supravegherea copilului, 4 piscine, bar la piscina, prosoape de plaja, club pentru copii, sporturi nautice pe plaja, snorkelling, squash, calarie, scufundari, hammam, drumetii, ciclism, canoe, cada fierbinte/jacuzzi, windsurfing, tenis de masa, loc de joaca pentru copii, centru Spa, pescuit, centru fitness, teren de tenis, sauna, 4 restaurante, baruri.

Facilitati camere

Camerele sunt prevazute cu aer conditionat, balcon mobilat, seif, minibar, acces gratuit la internet WIFI, TV satelit cu canale radio, telefon, baie cu cada sau dus, halate si papuci, uscator de par. La sosire se ofera un platou cu fructe si zilnic se ofera apa din partea casei. Camerele cu vedere spre gradina au 41 mp si capacitatea maxima de 2 persoane. Camerele Studio Suite au 47 mp si capacitatea maxima de 3 persoane. Camerele Garden Studio Suite au 49 mp si capacitatea maxima de 3 persoane.

Sport si divertisment

Hotelul ofera urmatoarele facilitati pentru petrecerea timpului liber: 4 piscine, din care 1 interioara, exclusiv pentru adulti, club pentru copii, sporturi nautice pe plaja, snorkelling, squash, calarie, scufundari, centru Spa, ciclism, drumetii, canoe, jacuzzi, windsurfing, tenis de masa, teren de joaca pentru copii, pescuit, centru fitness, teren de tenis.

Drinks & Food

Hotelul are un restaurant bufet pentru micul dejun (07:00-10:00 si cina 19:30-23:30), un restaurant A la carte Fine Dining deschis la cina (19:30-22:30, se recomanda rezervare), un restaurant A la carte gourmet cu influente asiatice deschis doar la cina (19:30-22:30, este interzis accesul copiilor sub 12 ani, se recomanda rezervare), un restaurant cu fructe de mare si specialitati cipriote deschis la pranz (12:30-15:30) si cina (19:30-22:00) in functie de conditiile meteo (la cina se recomanda rezervare), un restaurant unde se organizeaza saptamanal bufet traditional cu muzica si dans (19:30-22:00, se recomanda rezervare), barbeque pe plaja (saptamanal intre 19:30-21:30, in functie de conditiile meteo, se recomanda rezervare), un bar principal (08:00-01:00), un bar la piscina (09:00-19:30 pentru bauturi si 12:00-18:00 pentru gustari usoare), un bar pe plaja (09:00-19:30 pentru bauturi si 12:00-18:00 pentru gustari).

Facilitati copii

Hotelul pune la dispozitia copiilor mai multe mini-cluburi in functie de varsta care functioneaza de joi pana marti intre orele 08:30-17:30, in care se poate servi si masa: 4 luni-2 ani, 3-4 ani, 5-7 ani, 8-12 ani. Se recomanda inscrierea copiilor in miniclub inainte de sosire. Pentru adolescenti (13-17 ani) exista o zona speciala in care acestia pot socializa. La solicitare se ofera servicii de supraveghere a copilului si meniuri speciale pentru copii.

Spa & Welness

Centrul SPA dispune de: piscina interioara, 18 sali de tratament (masaj, tratamente faciale si corporale, thalasso-terapie), sauna, baie de aburi, salon de infrumusetare, sala de aerobic si yoga, piscina cu apa sarata.

Website

www.anassa.com.cy

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.