Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMATHUS BEACH HOTEL

Descriere

Amathus Beach este amplasat pe insula Cipru, in zona Limassol, pe plaja insorita din faimoasa statiune Limassol. Resortul modern si elegant, recent renovat, este amplasat intre gradini magnifice, cu o piscina si vedere panoramica splendida. In cazul rezervarilor cu MIC DEJUN, Pranzul de Paste (fara bauturi) este optional; show culinar; muzica live. In cazul rezervarilor cu DEMIPENSIUNE / PENSIUNE COMPLETA, Pranzul de Paste este inclus in pret si nu mai trebuie selectat ca serviciu optional la momentul rezervarii. Pentru rezervarile cu DEMIPENSIUNE, Pranzul de Paste inlocuieste cina din ziua de duminica. Transferul la Biserica pentru slujba de Inviere este inclus.
Localizare:

Hotelul Amathus Beach este situat pe plaja din Limassol, la o distanta de circa 9 km de centrul orasului si la 58 km fata de aeroportul Internatonal Larnaca.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia turistilor gradini spatioase, sala de gimnastica cu priveliste spre mare, salon pentru servit cina, restaurant cu terasa, bar, piscina exterioara, bar la piscina, piscina pentru copii, centru SPA, sali de conferinte, internet wi-fi in spatiile publice.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu uscator de par, aer conditionat, acces internet wi-fi, TV, minibar, seif, papuci, halat de baie, radio, facilitati pentru ceai si cafea, telefon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.