Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMATHUS BEACH HOTEL

Descriere

Amathus Beach este o oază de lux perfectă pentru cei care caută o evadare relaxantă la malul mării. Situat într-o locație privilegiată, cu vedere la Marea Mediterană, hotelul Amathus, cu rating de 5 stele, oferă o gamă fabuloasă de apartamente de lux cu vedere la mare în Limassol, Cipru. Înconjurat de peisaje superbe și o atmosferă luxoasă, oaspeții se bucură de un confort premium, garantându-și astfel o experiență de vacanță memorabilă într-un cadru rafinat.

Descriere hotel

Amathus Beach este o oază de lux perfectă pentru cei care caută o evadare relaxantă la malul mării.
Situat într-o locație privilegiată, cu vedere la Marea Mediterană, hotelul Amathus, cu rating de 5 stele, oferă o gamă fabuloasă de apartamente de lux cu vedere la mare în Limassol, Cipru.
Înconjurat de peisaje superbe și o atmosferă luxoasă, oaspeții se bucură de un confort premium, garantându-și astfel o experiență de vacanță memorabilă într-un cadru rafinat.

Localizare

 Hotelul se află la o distanță de 6 km de centrul orașului Limassol și aproximativ 58 km de Aeroportul Larnaca.

Facilități hotel

Hotelul oferă o varietate de facilități, inclusiv un restaurant principal, restaurante A la Carte, baruri, piscine exterioare și interioare, șezlonguri și umbrele la piscină, parcare, grădină, serviciu în cameră, lift, jacuzzi, sală de fitness, servicii de babysitting (disponibile contra cost), teren de tenis, tenis de masă, centru spa, jocuri electronice, magazine și programe de animație și divertisment.
 

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, televizor, telefon, acces Wi-Fi, seif, minibar sau mini-frigider, baie privată, uscător de păr, facilități pentru prepararea ceaiului sau a cafelei și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.