Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANISSA BEACH HOTEL

Descriere

Anissa Beach Hotel se află în Hersonissos, la 2 minute de mers pe jos de Plaja Analipsi, și pune la dispoziție un centru de fitness, o grădină, un lounge comun și parcare privată gratuită. Printre facilitățile disponibile la această proprietate se numără un restaurant, room-service și o recepție deschisă nonstop, precum și WiFi gratuit în întreaga proprietate.
Localizare

Acvariul Aquaworld este situat la 3,5 km de Hotelul Anissa Beach, iar parcul Labyrinth se află la 4,4 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Heraklion, situat la 17 km de hotel.

Facilitati Hotel

Situat în Hersonissos, la 2,1 km de plaja Aposelemis, Hotelul Anissa Beach oferă cazare cu restaurant, parcare privată gratuită, centru de fitness şi bar. Acest hotel de 4 stele pune la dispoziție WiFi gratuit, un lounge comun și o grădină. De asemenea, există o recepție cu program nonstop, room service și schimb valutar.

Facilitati Camere

Acest hotel de 4 stele pune la dispoziție WiFi gratuit, un lounge comun și o grădină. De asemenea, există o recepție cu program nonstop, room service și schimb valutar.Hotelul oferă un mic dejun american sau tip bufet.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie