Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FILOXENIA HOTEL (DIANA GROUP HOTELS)


Descriere

Filoxenia Hotel 4* este situat la 4 km de orașul Zante, situat ideal într-una din zonele mai puțin aglomerate din insulă, la 1,5 km de plaja Tsilivi și de centrul aglomerat.

Localizare

Aflat in frumoasa statiune Tsilivi, Hotelul Filoxenia emana un aer modern, si ofera turistilor o atmosfera de vis, intregita de imaginea resortului care se reflecta in apa imensei piscini exterioare.

Facilitati Hotel

Filoxenia pune la dispozitia turistilor doua piscine exterioare si o piscina pentru copii, un snack bar, cocktail bar , TV lounge, mini market si loc de joaca pentru copii, rent-a-car, masaj si reflexoterapie, calarie si coafor. Pentru petrecerea timpului liber hotelul pune la dispozitia turistilor mini fotbal, sala de recreere ce include biliard, playstation si jocuri.

Facilitati camere

Toate cele 100 de apartamente si studiouri au in doatare aer conditionat, telefon cu linie directa, seif (contra cost), chicineta echipata complet.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.dianahotels.gr/en/photo-gallery-filoxenia-hotel) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.