Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Exotica Hotel and Spa


Descriere

LOCALIZARE
Situat perfect in statiunea Kalamaki, pe magnifica insula Zakynthos, Exotica Hotel and Spa este cea mai potrivita alegere pentru urmatoarele vacante All-Inclusive. Centrul statiunii este la doar cateva secunde de mers pe jos. Aeroportul este la 3 km de hotel, plaja - la 400 m, portul principal - la 4 km.

FACILITATI
Plaja: hotelul este special datorita cadrului sau idilic - o plaja nesfarsita cu nisip auriu, care este renumita pentru locul unde testoasa de mare Carretta isi cuibareste ouale.
Piscine: 2 piscine pentru adulti (1 piscina principala si 1 piscina de relaxare) si 1 piscina pentru copii; sezlonguri si umbrele gratuite in jurul piscinelor.
Wi-Fi: in zonele publice ale hotelului se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Wellness: centru spa, jacuzzi, salon de infrumusetare.
Divertisment: in fiecare saptamana sunt organizate serate de divertisment (noapte greceasca, noapte de karaoke, noapte de bingo...); multiple terenuri de joc (fotbal, tenis, baschet); sporturi nautice, tururi culturale, loc de joaca pentru copii.
Zona de receptie: receptia este disponibila pentru confortul dumneavoastra 24 de ore pe zi.

RESTAURANT
Restaurantul hotelului serveste micul dejun, pranzul, cina si gustari. Snack-barul de langa piscina, deschis toata ziua, serveste mancaruri si bauturi delicioase. In interiorul hotelului mai exista un bar principal.

CAMERE
Toate camerele dispun de balcon/terasa, curatenie zilnica, aer conditionat, uscator de par, televizor cu ecran plat, patut de copii la cerere (gratuit), facilitati pentru prepararea de ceai si cafea.
COMFORT TWIN/DOUBLE ROOM - capacitate maxima 2 adulti
STANDARD TWIN/DOUBLE ROOM - capacitate maxima 3 adulti
SUPERIOR TWIN/DOUBLE ROOM - capacitate maxima 3 adulti
GROUND FLOOR JUNIOR SUITE WITH OUTDOOR JACUZZI - capacitate maxima 2 adulti si 1 copil
FAMILY ROOMS - capacitate maxima 4 adulti
SUITE WITH PRIVATE POOL - capacitate maxima 4 adulti.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.