Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANAGENESSIS VILLAGE HOTEL ZTH


Descriere


Localizare: Hotelul construit in stil traditional culturii locale cu influente venetiene, este situat la 1470 m distanta de plaja din Kalamaki, in sudul insulei Zakynthos, unde regasim faimoasele broaste testoase caretta-caretta; este localizat la 3,5 km de orasul Zakynthos,7 km de Laganas, 5 km de aeroport, 150 m de statia de autobuz.




Facilitati camere: 18 unitati de cazare (DBL si apartamente cu capacitati de cazare pornind de la 2 persoane -4 persoane-7 persoane) cu vedere la gradina si la munte, modern echipate dotate cu : baie, aer conditionat, bucatarie, frigider, cuptor cu microunde, telefon, TV, uscator de par, set de cosmetice de baie, balcon.




Facilitati hotel: receptie 24 ore, piscina exterioara, piscine pentru copii, restaurant, snack bar, cafenea, magazine de bijuterii, gradina, mini golf, biliard, Servicii de transport, ping pong, teren de joaca, curatenie zilnica, room service, schimb valutar, seif, rent a car, curatatorie, internet, terapii holistice (aromaterapie, terapie cu ciocolata, reiki, terapie cu cristale, masaj cu pietre vulcanice, masaj indian, tratamente faciale, curatarea si echilibrarea aurei energetice, retrospectia vietii anterioare, sfaturi nutritionale).



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie