Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BAHIA PRINCESS


Descriere

Localizare
Hotelul Bahia Princess este localizat in statiunea Costa Adeje, la 250 m de Playa de Fanabe.

Distante
-> 20 km de Aeroportul tenerife Sud Reina Sofia
-> 83 km de aeroiportul tenerife Nord Los Rodeos
-> 1.5 km de Siam Park
-> 1 km de Aqualand

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum 3 piscinte exterioare dintre care una este incalzita iarna, sezlonguri si umbrele in zona piscinelor, camera de jocuri, 2 sali TV, camera pentru bagaje, tenis de masa, internet corner, mini-market, parcare privata (locuri limitate), coafor, bilitard, sali de conferinte, 2 restaurante si 4 baruri (2 baruri la piscina, piano bar si disco bar).

Tipuri de camere
-> Camere standard
-> Family room
-> Suite

Dotari camere
Hotelul detine 275 de camere , toate fiind dotate cu aer conditionat, balcon sau terasa. Camerele standard sunt situate atat in cladirea principala cat si in cladirile anexe pe cand suitele sunt situate in anexa.
Camerele standard au o suprafata de 28 m, aer conditionat, balcon sau terasa, vedere la piscina/partial sea view, fotoliu extensibil, baie cu cada sau dus, uscator de par, TV cu ecran plat si programe prin satelit, birou, prosoape de plaja, acces internet wireless gratuit, telefon, minibar, seif.
Camerele family au o suprafata de 35 m, sunt mai spatioase decat camerele standard. Pot avea vedere la piscina sau partiala la mare.
Suitele au supafete de 44 m , sunt sitate in cladirea anexa si sunt formate din dormitor si living separat cu TV in fiecare camera. Au vedere la pisciva sau partiala catre mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie