Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BACH APARTMENTS

   Strada Johann Sebastian Bach, Sibiu Vezi locatia pe harta


Descriere

Bach Apartments

Feels like home” este sloganul care ne definește!
Încă de la început ne-am propus să oferim oaspeților noștri servicii de calitate, la un înalt standard european, fiind locul în care vei regăsi atmosfera călduroasă și confortabilă de acasă.

Bach Apartments se bucură de o poziție privilegiată datorită amplasării sale la doar 2 km de centrul orașului, unde poți descoperi un valoros patrimoniu istoric, cu monumente admirabile.

Din dorința de a vă face șederea de neuitat, îți punem la dispoziție 19 apartamente și 3 garsoniere, unde te vei bucura din plin de confort și eleganță. Fiecare apartament este compus dintr-un living cu bucătărie open space, dotat cu TV, colțar extensibil cu măsuță de cafea, masă de servit masa cu 4 scaune, bucătărie complet mobilată și utilată cu plită, cuptor cu microunde, cafetieră, fierbător apă, frigider, un dormitor cu pat matrimonial cu dimensiuni de aproximativ 180×200 cm, TV.

Este locul unde vei regăsi o atmosferă de poveste, plăcută și liniștită ce va satisface și cele mai înalte cerințe ale turistului modern.
Baia este dotată cu cabină de duș, uscător de păr, prosoape și halat de baie.

Misiunea noastră este aceea de a ne încânta de fiecare dată oaspeții, oferindu-le confort și experiențe de neuitat, îmbinând stilul modern cu eleganța.

Din dorința de a vă oferi servicii de calitate, vă punem la dispoziție și numeroase facilități incluse în tariful de cazare, precum acces gratuit la parcare, seif în fiecare cameră, acces la internet wireless, aer condiționat, cablu tv, acces electronic cu cartela magnetică.

Bach Apartments vă mulțumește pentru alegerea făcută și vă așteaptă oricând cu mare drag!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Canale TV copii
Zonă fumători
Aer condiționat
Check-in / Check-out prioritar
Parcare păzită
Serviciu privat Check-in / Check-out
Parcare cu valet
Presă pentru pantaloni
Facilități persoane cu dizabilități
Camere izolate fonic
Wi-Fi
Recepție
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Seif
Serviciu curățenie
Serviciu lustruire încălțăminte
Fumatul interzis
Acces pe baza de card
Acces pe bază de cartelă
Monitorizare video 24h
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Alarmă
Alarmă fum

Locatie