Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paralia Beach Boutique Hotel


Descriere

Scor Booking:9.6 Exceptional Hotelul Paralia Beach Boutique este situat in Paralia Katerinis, Grecia, la cativa pasi de plaja. Ofera camere cu vedere spre mare, bar si terasa. Este recomandat atat cuplurilor, cat si familiilor. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Proprietatea se afla in Paralia Katerinis, Grecia, la aproximativ 70 de km de Aeroportul International Makedonia din Salonic. Paralia este renumita pentru numeroasele taverne, cafenele si cluburi de noapte. La 20 km distanta se afla singurul centru de ski din regiune in satul Elatohori. Thessaloniki se afla la 70 km distanta fata de hotel.

Facilitati Hotel

Hotelul este construit in centrul plajei Katerini, langa biserica Fotini si a fost renovat recent. Acesta dispune de receptie, cafe bar, aer conditionat, lift, centru de printare, room service, produse de ingrijire personala.

Facilitati camere

Hotelul are 23 camere de lux cu un decor elegant, utilate pentru a satisface nevoile turistilor. Camerele dispun de aer conditionat, telefon, televizor cu ecran plat, uscator e par, Wi-Fi gratuit, frigider, seif, balcon privat. Camerele pot avea vedere la Marea Egee sau la muntele Olimp.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie