Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Das Fort Boutique Hotel

   Strada Ion Luca Caragiale, Rasnov Vezi locatia pe harta


Descriere

Das Fort Boutique hotel este un ansamblu minunat de case sasesti renăscute, transformate cu meticulozitate, pricepere și eleganță în spatii de cazare, cu un restaurant gourmet rafinat și zone de relaxare intimă. Vechiul se împletește cu noul, creând o metamorfoză vibrantă.

Aici, nu te simți tras înapoi în trecut, nici aruncat în viitor, ținându-te în frumosul prezent, atent lucrat pentru tine. Sunt 3 case sasesti restaurate, care alcatuiesc Das Fort Boutique.

Prima este Barn House, fostul hambar, unde se afla receptia, salonul de mic dejun si 4 apartamente duplex.

Casa Pictorului gazduieste, la parter, un lounge elegant, cu zona de bar si un restaurant spatios, cu meniu gourmet, bazat pe delicatese locale si asezonat cu vinuri recomandate de un somelier dedicat. Urcand pe scari, se ajunge in fostul pod al cladirii, unde sunt 3 apartamente superbe, tot duplex.

A treia cladire este Casa Artizanului, un nume elocvent pentru stilul abordat, un spatiu de arta si creatie. Aici sunt amenajate un apartament si o camera dubla.

Ca spatii de relaxare, sunt amenajate Foisorul (in gradina, terasa acoperita, masa si gratar), sauna (cu miresme de lavanda si eucalipt) si o zona cu bicicleta si echipament fitness.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Camere nefumători
Terasă
Grădină
Recepție
Mobilier extern
Șemineu interior
Terasă acoperită
Cameră de jocuri
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Jocuri
Check-in / Check-out prioritar
Monitorizare video zone comune
Alarmă fum
Zonă TV la comun
Cheie acces
Birou informații
Șemineu extern
Librărie

Locatie