Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atrium Mountain View CM


Descriere

Informatii
Situat la poalele muntilor Bucegi, in orasul Predeal, la doar 150 metri de partia de ski Clabucet, cu acces direct catre partia de ski, HOTEL ATRIUM MOUNTAIN VIEW ofera oaspetilor camere duble, duplex sau apartamente spatioase.
Fiind situat intr-o zona superba a Muntilor Bucegi, hotelul poate fi alegerea perfecta atat pentru sezonul de vara pentru aerul curat si traseele montane cat si pe timp de iarna datorita partiilor de ski pe care orasul Predeal le are.

Dotari si servicii
SALA CONFERINTE
Iti oferim un spatiu pe masura evenimentului tau - indiferent daca ai nevoie de o sala de conferinta in Predeal pentru un training sau o reuniune internationala. Echipa noastra de profesionisti iti va fi mereu alaturi avand grija sa nu lipseasca nimic din sala ta de conferinta.

  • Capacitate de 17 de locuri;
  • Proiector multimedia, flip chart, computer conectat la internet, copiator si scaner.
RESTAURANT
Rafinamentul desavarsit pe care il vei regasi in preparatele culinare propuse in restaurantul nostru este completat de calitatea serviciilor oferite si de ambientul deosebit, care vor transforma fiecare vizita intr-o experienta gastronomica.
SPA
Odata ce ati ales sa ne fiti oaspeti, cu siguranta nu va veti plictisi. Aveti acces la jacuzzi, sauna si sala de fitness, toate puse gratuit la dispozitia dumneavoastra pentru petrecerea unui sejur de vis In hotelul nostru

Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Program
Mic Dejun: 08:30 - 10:30

Dotari camere
Hotelul dipune de 19 spatii de cazare: 2 apartamente, 7 camere duplex si 10 camere duble matrimoniale, toate cu vedere la munte, balcon, TV cu ecran plat si canale prin cablu, precum si acces gratuit la internet.
Camera dubla este ideala pentru cazarile de cuplu fiind dotate cu saltele de calitate pentru un somn odihnitor, baie proprie, balcon, minibar, TV si internet. Dimensiune 23 mp, capacitate maxima 2 ad + 1 copil.
Camera duplex este potrivita pentru vacantele in familie ce pot gazdui pana la 2 adulti si 3 copii, dotate cu baie proprie, minibar, TV si internet. Dimensiune 33 mp, capacitate maxima 2 ad + 2 copii.
Camera de tip apartament este potrivita pentru 4 persoane. Camerele sunt dotate cu baie proprie, minibar, TV, si internet. Dimensiune 43 mp, capacitate maxima 2 ad + 2 copii.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.