Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIZZO BOUTIQUE

   Poiana Brasov

Descriere

Rizzo Boutique este un hotel de 4 stele, este adapostit printre brazi in statiunea Poiana Brasov, situat pe creasta Muntilor Carpati. Resortul se afla la o distanta de 800 m de partiile de ski Subteleferic si Sulinar,13 km de Brasov si la 23 km de Castelul Dracula. Hotelul ofera schiorilor si calatorilor ce doresc sa se bucure de o atmosfera linistita si de un loc placut intr-un decor pastoral.
Localizare

Resortul este adapostit printre brazi in statiunea Poiana Brasov, situat pe creasta Muntilor Carpati. Se afla la o distanta de 800 m de partiile de ski Subteleferic si Sulinar, 13 km de Brasov si la 23 km de Castelul Dracula.

Facilitati hotel

Hotelul detine 54 de camere spatioase, oferind turistilor urmatoarele facilitati: restaurant, bar, servicii SPA, piscina acoperita, room service, servicii spalatorie, internet wireless gratuit in tot hotelul, parcare gratuita si asistenta personalului bine pregatit, intregesc reusita vacantei dumneavoastra. De asemenea hotelul ofera posibilitati diverse pentru organizarea conventiilor, conferintelor sau a evenimentelor de familie, inclusiv o sala care poate gazdui pana la 120 de persoane si servicii de catering.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu TV LCD + cablu, telefon, seif, uscator de par, acces internet wireless si ofera o frumoasa priveliste catre Masivul Postavarul sau catre padurea de brazi. Apartamentele detin o camera spatioasa de zi, bucatarie si bar.

Sport & Divertisment

Zona in care este amplasat hotelul ofera multpile posibilitati de petrecere a timpului liber. Statiunea permite practucarea diverselor sporturi de iarna, inclusiv schi si snowboard pe partiile din jur si patinaj (la un patinoar vis-a-vis de hotel). Pe tot parcursul anului este o locatie superba pentru drumetii in padure si pe uscat, ATV-uri (toate autovehiculele de teren), excursii cu jeep, si altele. In cadrul orasului medieval Brasov se pot vizita numeroase situri de interes, inclusiv Biserica Luterana din secolul 14. De asemenea turistii se pot bucura de zona si de alte facilitati cum ar fi un cazinou, o arena profesionala de hochei pe gheata, un parc de apa in interior si un parc de aventuri in padure.

Servicii SPA & Wellness

Centrul Spa din cadrul resortului va asteapta sa va relaxati la piscina, sauna, jacuzzi si masaj.

Drinks & Food

Facilitatile hotelului includ o sala de mese eleganta cu vedere spre o frumoasa padure de brad. O bucatarie moderna de inalta calitate ne permite satisfacerea unei varietatati de gusturi si ofera un mic dejun bogat si apetisant pentru a incepe ziua. Pentru cei care doresc divertisment après-ski sau relaxare la sfarsitul unei zile aglomerate, o bautura si o gustare sunt disponibile la barul nostru ospitalier. In timpul verii, veranda barului ii invita pe oaspetii nostri sa savureze o bautura pe fundalul unui peisaj pitoresc.

Site Web

http://www.rizzohotel.ro/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.