Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL DACIA

   Hotel Dacia, Aleea Steagurilor Nr1, Statiunea Neptun, Cod 905550, Jud Constanta, Neptun Vezi locatia pe harta


Descriere

Situat in centrul stațiunii Neptun in zona „Km 0”, la 100 m de mare, Hotel Dacia** își așteaptă oaspeții într-o nota de eleganta, fiind supus in totalitate unui amplu proces de modernizare si renovare.

Descriere camere:
Număr total camere: 176
Duble: 176 - camere cu doua paturi, modernizate in 2017.
Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj.

Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie, internet wireless gratuit in tot hotelul, pastrare obiecte de valoare, parter si 3 nivele, bar, seif pentru pastrarea obiectelor de valoare, camera pentru bagaje, salon de mic dejun.

Tratament: se asigura in Policlinica Doina- Neptun. Policlinica este complet renovata si dispune de cabinete medicale moderne, piscina acoperita, laborator de analize medicale, sala de gimnastica, cabinet cosmetic, microsauna.
Tratament balnear la Clinica Doina: electroterapie, kinetoterapie si hidroterapie, inhalatii si aerosoli, impachetari cu namol cald, gimnastica, masaj, geriatrie - pentru: boli reumatismale degenerative, reumatismale inflamatorii, boli diartritice, stari posttraumatismale, boli ale sistemului nervos periferic, boli ginecologice, dereglari endocrine, boli dermatologice, tulburari respiratorii si de alta natura.
Tratamente pentru intretinere si frumusete (cosmetica fata, corp, ultraviolete, drenaj limfatic, vibromasaj, aromoterapie, fitness), tratamente geriatrice la Clinica Doina, cure cu Gerovital si Boicil.
Tarife:
80.50 Lei- 2 proceduri/ zi/ persoana
103.50 Lei- 3 proceduri/ zi/ persoana
Tratamentul se recomanda pentru minim 5 zile.
In zilele de Sambata si Duminica nu se efectueaza proceduri de tratament.

Locatie:
RO Hotelul este situat in centrul statiunii, la 100 m de plaja.
Plaja: in golf, semiindiguita, larga, nisipoasa, intrare lina in mare.

Politici:
Persoanele cu varsta peste 18 ani vor plati taxa de statiune in valoare de 5.00 Lei/ zi/ turist.

Servicii masa:
RO Micul dejun se asigura in salonul de mic dejun al hotelului Dacia, pranzul si cina in restaurantul Hotelului Doina (situate la cca. 500 m de hotel).
Mic dejun sub forma de bufet, pranz si cina sub forma de bufet (daca exista minim 30 de turisti pentru fiecare masa) sau meniu fix (cu 3 variante la alegere).
Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:
Mic dejun = 40.00 Lei/ zi/ persoana;
Pranz = 60.00 Lei/ zi/ persoana;
Cina = 60.00 Lei/ zi/ persoana;

Servicii masa copii:
- copiii 0- 2 ani gratuit;
- copiii 3- 13 ani achita 50% din tariful de adult;
- copiii peste 14 ani achita 100% tarif de adult.

Facilitati copii:
RO (in camera cu 2 adulti):
- maxim 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 2 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar; daca se solicita pat suplimentar, se va achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun.
- un copil cu varsta cuprinsa intre 3- 13 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din valoarea micului dejun, fara pat suplimentar; daca se solicita pat suplimentar, se va achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun; al doilea copil 3- 13 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun, cu pat suplimentar asigurat.
Pentru familiile cu 2 copii, unul sau ambii copii mai mari de 3 ani, se va achita obligatoriu un pat suplimentar.
- un copil cu varsta cuprinsa intre 14- 17 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare si mic dejun integral, pat suplimentar asigurat.

Intr-o camera dubla se asigura un singur pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

TV in room
Private bathroom
Free wireless internet
Air conditioning
Reception desk
Bar
Minibar
Safety deposit box at reception
Luggage storage

Locatie