Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROUDA BAY HOTEL xxx

   Poros Mikros Gialos

Descriere

Fabulos 8,6 Booking.com Hotelul Rouda Bay 3*, o afacere de familie, este situat intr-un loc ideal pentru cei ce cauta relaxare si liniste in vacanta de vara. Aici, in sud-estul insulei Lefkada, hotelul se amesteca perfect cu muntii verzi si apele cristaline ale Marii Ionice. In apropiere sunt restaurante si cafenele la malul marii. Recomandat pentru familii formate din 2 adulti + 2 copii.
Localizare

Hotelul Rouda Bay este situat in fata plajei organizate, Mikros Gialos, in localitarea Poros, un sat pescaresc in partea de sud a insulei.
Cele mai apropiate orase sunt Nidri la 15 km ( unul dintre cele mai importante obiective turistice de pe insula) si Lefkada ( la cca 32 km distanta). Hotelul este o unitate ce ofera cazare in spatii complet utilate cu facilitati exceptionale alaturi de servicii prompte si un personal amabil.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de camere complet mobilate si utilate, restaurant, snack bar, gradina. Unul din apartamentele de la parter a fost adaptat necesitatilor persoanelor cu dezabilitati.

Facilitati camere

Studioul consta intr-o camera spațioasa (28-32 de metri pătrați) cu un pat dublu, separata de un zid mic de camera de zi si bucatarie. Aici exista si o canapea extensibila sau doua paturi de o persoana. Bucataria este complet utilata cu toate elementele necesare pentru prepararea si servirea mesei, frigider, aer conditionat, uscator de par, telefon, TV satelit, seif pentru depozitarea obiectelor de valoare, Internet wireless, baie, balcon cu masa si scaune, vedere la gradina.
Apartamentul (aproximativ 45m²) are un dormitor separat cu un pat mare dublu, camera de zi cu masa si scaune, bucatarie spatioasa si complet utilata, baie și balcon, frigider, aer conditionat, TV prin satelit, seif, telefon, uscator de par, Wi-Fi, balcon cu vedere la gradina.
Junior Suite are o suprafață de aproximativ 35m², are un pat mare dublu confortabil, baie separata, bucatarie complet utilata pentru prepararea si servirea mesei, un balcon frumos cu vedere la Marea Ionica si la gradina, frigider, storcator de fructe, aer conditionat, uscator de par, telefon, seif , TV LCD cu canale prin satelit, Wi-Fi.
Superior Suite cu vedere la mare este foarte spatios si consta din doua dormitoare, bucatarie cu camera de zi separata, baie spatioasa cu cada mare, un balcon care ofera o vedere uimitoare la plaja și mare, bucatarie utilata, masa, scaune, TV LCD cu canale prin satelit, aer condiționat, seif, telefon, uscator de par, Wi-Fi.

Sport si Diverstisment

Pe plaja activitatile principale si preferate sunt inot si bronzare. Dar in afara de aceasta, daca doriti ceva adrenalina puteti practica unele din urmatoarele activitați: plimbare cu paddleboat, puteti inchiria o canoe, barci mici și jet skiuri. In afara de plaja puteti sa va bucurati de echitatie, plimbari pe jos sau puteti inchiria o bicicleta pentru a cunoaste frumusetea acestei zone.

Drinks & Food

Turistii pot savura in restaurantul hotelului specialitati traditionale ale insulei dar si produse internationale, iar micul dejun se serveste la snack bar.

Site Web

www.roudabay.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.