Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXANDRA HOTEL NEA RODA


Descriere

Scor Booking.com: 8,6 Fabulos Hotelul este deschis încă din anul 1994 si de atunci pana in prezent continua sa ofere cele mai bune servicii. Plaja Nea Roda cu marea albastra si plaja cu nisip te vor captiva in timp ce privelistea apusului care cuprinde biserica, te va purta departe. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Este situat in satul pitoresc Nea Roda in peninsula muntelui Athos. De la balcoanele hotelului se pot admira priveliștile panoramice a micului port si întregul golf Akanthio. Hotelul se afla la 81.6 km  de Aeroportul Salonic si la 84.6 km de Aeroportul Internaţional Megas Alexandros din Kavala. Supermarketurile sunt la o distanta intre 1 si 3 km de hotel la fel si cafenele/baruri.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 16 camere renovate.
Acesta ofera o bucatarie comuna, la fel si camera de relaxare, o gradina cu gratar si terasa la soare si parcare gratuita. 
Animalele de companie si petrecerile/evenimentele nu sunt permise de aceasta unitate
 

Facilitati camere

Camerele au baie privata, aer conditionat, TV, Free Wi-fi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie