Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CENTURY RESORT HOTEL


Descriere

Situat in statiunea cu cea mai mare plaja din Corfu, Century Resort este un complex ideal pentru cei ce apreciaza locurile linistite pline de verdeata, serviciile si facilitile satisfacand confortul cu profesionalism.

Localizare:

Century Resort este situat in statiunea Acharavi din nordul insulei Corfu, la circa 31 de kilometri de aeroport, zona istorica a insulei si portul central, 32 de kilometri de Fortareata Veche si Templul lui Artemis, 37 de kilometri de Palatul Achillion, circa 24 de kilometri de castelul Angelokastro.

Facilitati hotel:

Resortul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele servicii si facilitati: piscina exterioara cu sezlonguri, acces gratuit la internet prin wifi in zonele publice, bar, snack bar si restaurant, transfer de la si catre aeroport, servicii de spalatorie, receptie deschisa 24/7, biliard, servicii de inchirieri auto si de biciclete, sala pentru conferinte si evenimente.

Facilitati camere:

Century Resort detine 82 de camere in total ce dispun de balcon, aer conditionat, tv-lcd, canapea, telefon fix, chicineta, baie cu dus sau cada, uscator de par si articole de toaleta.

Plaja:

La circa 1 kilometru de resort se afla plaja cu nisip Acharavi, ce se intinde pe o distanta de circa 3 kilometri si este supravegheata de serviciul de salvamari zilnic. Zona de plaja este amenajata in unele locuri cu sezlonguri ce pot fi inchiriate contra-cost, facilitati pentru sporturi nautice. Acharavi detine titlul de Steag Albastru ca certificare a calitatii apelor sale.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.centuryresort.gr/) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Seif
Piscina exterioara
Parcare
AC ( aer conditionat )
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Recepție 24h