Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Alisa


Descriere

Situata pe un platou retras, la numai 500 metri de Castelul Bran, Vila Alisa se diferentiaza de celelalte pensiuni din zona prin imbinarea modernului cu traditionalul.

Vila Alisa ofera cazare in doua apartamente (alcatuite fiecare din living si doua dormitoare cu scara interioara) si 14 camere duble dispuse pe trei nivele.

Grinzile sunt lasate la vedere, iar incaperile sunt mobilate rustic, cu piese de rattan. Toate acestea fac ca atmosfera sa fie calda si primitoare. La parterul vilei functioneaza un restaurant rustic.

Vila este dotata cu centrala termica. Fiecare camera are baie cu cada, tv color si televiziune prin cablu.

Copiii se pot distra in siguranta intr-un loc de joaca special amenajat pentru ei, cu balansoar, tobogan si leagane.

Terasa rustica este realizata din lemn masiv. Turistii pot savura aici mancaruri traditionale, preparate pe grill, chiar sub ochii lor.

Vila Alisa are o pozitie privilegiata. De aici pot fi admirati atat M-tii Bucegi, cat si vestitul Castel al lui Dracula. De altfel, cine ajunge la Bran nu trebuie sa rateze o vizita la legendarul castel si la Muzeul Satului, Muzeul Vamii din cadrul complexului muzeal Bran.

Pasionatii drumetiilor vor fi incantati si de celelalte atractii ale zonei: traseele ce pornesc spre Piatra Craiului si Bucegi, dar si formele carstice de la Magura, Pestera, Sirnea si Fundata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.