Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nobilis

   Bran, Romania


Descriere

In satul Pestera din zona Bran - Moeciu, la o altitudine de 1200 m, hotelul NOBILLIS CARPATHIAN RESIDENCE este amplasat intr-o locatie mirifica, in inima muntilor Piatra Craiului. Este localizat la 180 km departare de Bucuresti, 8 km de Bran si aproximativ 9 km de Zarnesti. Drumul este usor accesibil, fiind asfaltat pana la poarta resedintei.
Locatia de 4 stele te cucereste indata ce-i treci pragul! Intr-o atmosfera de caldura, intimitate si bun gust, turistii pot petrece zile de neuitat.Apreciat de turisti, acest hotel pune la dispozitie 2 apartamente Deluxe si 8 camere duble.
Camerele duble au fiecare o suprafata de 30 mp iar apartamentele cate 50 mp. Toate sunt dotate cu televizor LCD, minibar, telefon, acces la internet, paturi suplimentare disponibile la cerere. Indiferent de camera aleasa, toate ofera vedere inspre muntii Bucegi, precum si asupra intregii zone Pestera-Moieciu.
La Nobillis este special si restaurantul, cu vedere spre Muntii Bucegi. Aici se pregatesc mancaruri atat din bucataria internationala, cat si din cea traditionala, cu ingrediente naturale si proaspete, procurate din zona. Turistilor cazati li se ofera un mic dejun bogat si variat.

Iata si lista completa de facilitati puse la dispozitie: sala de sedinte, lounge-ul de la parter cu semineu, acces la 2 saune (una clasica finlandeza si una tip baie turceasca), internet wi-fi, parcare supravegheata, biliard si tenis de masa, colectie de filme si carti, loc de joaca pentru copii (atat in interior cat si in exterior).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.