Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Flo'Mary


Descriere

Hotel Flo’Mary*** este destinatia unde trebuie sa mergeti,daca doriti sa petreceti concediul la munte,in Romania,fara sa regretati ca nu l-ati petrecut in strainatate.
Cazare: Hotelul dispune de 25 camere, dintre care: 15 camere duble , 2 camere triple, 6 apartamente cu 2 camere ,1 apartament cu 3 camere si 1 apartament lux 3 camere, capacitatea de cazare a hotelului fiind de 72 locuri.
Restaurant:
Restaurantul are o capacitate de 70 de locuri, intr-un cadru minunat, cu o arhitectura deosebita, dispunand de spatiu pentru DJ, loc de dans si cu preparate culinare de exceptie. Venim cu drag in intampinarea celor mai fine gusturi ale dumneavoastra.
Agrement:
Obiective turistice din apropierea hotelului: Castelul Bran, Cetatea Rasnov, schitul Bran, Vama Medievala Bran, pestera Valea Cetatii, ruinele Cetatii Oratia; alte puncte turistice accesibile din zona Rucar: Masivul Iezer-Papusa, lacul de acumulare Pecineagu, lacul de acumulare Rausor, pestera Dambovicioarei, Schitul Dragoslavele.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.