Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BANSKO SPA & HOLIDAYS

Descriere

Hotelul este amplasat la aproximativ 1 km departare de statia de telegondola si centrul localitatii Bansko. Servicii incluse: Taxa de statiune si de reprezentanta Cina Revelion Nu sunt incluse: Cina Craciun (Optional): 33 euro/ adult si 16 euro/ copil (4-13.99) *In cazul in care turistii opteaza pentru aceste servicii, ele se vor adauga ulterior in rezervare (vor fi solicitate prin nota in rezervare sau e-mail catre responsabilul de destinatie, iar costul acestora se va adauga la pretul final al rezervarii).

Locatie: Hotelul este amplasat la aproximativ 1 km departare de statia de telegondola si centrul localitatii Bansko.

Facilitati camere: Camerele sunt confortabil amenajate si prevad tv prin satelit, telefon, minibar, internet Wifi, baie cu cada sau cabina de dus, uscator de par si halat de baie. Unele camere au balcon.

Tipuri de camera:

- Dubla standard: dispune de un pat dublu sau 2 paturi twin si o canapea exensibila;

- Dubla standard la mansarda: camerele sunt situate la ultimul etaj al hotelului si dispun de vedere spre cer, pat dublu sau 2 paturi twin;

- Standard Family: dispune de o camera spatioasa cu pat dublu si canapea extensibila; unele camere sunt situate la ultimul etaj si au vedere spre cer;

- Apartament: sunt prevazute cu 2 camere despartite, una contine un pat dublu si cealalta o canapea extensbila; balcon si baie proprie.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie, piscina interioara, sauna, baie de aburi, zona de relaxare, sala de fitness, parcare, iar contra cost masaj, tratamente spa.

Facilitati ski: statia de telegondola la 1 km departare, transport cu autobuzul pana la statia de skilift;

Intrare: Zilnic.

Durata sejur minim: 1 noapte. Exceptie: In perioadele 23.12.2013 – 27.12.2013 si 28.12.2013 – 01.01.2014, sejur minim de 3 nopti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.