Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sara s Sons Hostel

   Baile Herculane

Descriere

Bun venit la Saraas Sons, compus dintr-un hotel si un hostel, ambele cu facilitati premium! Hotelul Saraas Sons si-a deschis portile la inceputul lui 2017, invitand oaspetii la relaxare si buna dispozitie. Iar hostelul Saraas Sons, renovat in 2014, a devenit locul unde s-au simtit relaxati atat turistii romani, cat si cei straini, aflati in cautarea comorilor statiunii a apele sulfuroase si ionizarea negativa a aerului. Baile Herculane gazduiesc cea mai veche statuie din tara si din lume a statuia lui Hercules. Localizata in partea de nord a statiunii, aceasta atrage multi turisti straini, incantati de mitul razboinicului roman si de dorinta de a descoperi cum traiau romanii in Antichitate.La Baile Herculane, piscinele cu apa termala sunt ca la ele acasa. Legenda lui Hercule a ramas vie si isi rasfata vizitatorii cu beneficiile apelor a minune.
Apa termala de izvor este extrem de bogata in minerale rare si detine o multime de proprietati antiseptice, antiozixidante si de vindecare. Mai precis, contine potasiu, cupru, zinc, fluorura, argint, seleniu, mangan, minerale ce lasa o importanta pelicula fina pe textura pielii, ce calmeaza, revigoreaza si inmoaie pielea iritata sau dezhidratata.Va invitam la un rasfat distins si incantator, ce cu siguranta va va fermeca de la prima privire!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.