Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Diana Resort (CM)

   Baile Herculane


Descriere

Hotelul Diana este situat in frumosul peisaj impadurit al statiunii Baile Herculane, renumita pentru izvoarele sale termale.

Diana Resort este situat intr-un cadru natural deosebit, inconjurat de brazi si multa verdeata, fiind o oaza de liniste si confort.

Hotel Diana se afla pe malul stang al Cernei pe un versant al muntelui Domogled la 250 m de centrul statiunii balneare Baile Herculane. Parcul National Domogled - Valea Cernei este la 30 de minute de mers cu masina.

Clasificat la categoria de 3 stele Hotel Diana sta la dispozitia turistilor sai cu 220 de spatii de cazare impartite in camere single, duble si family.

Facilitati camere Bacolux Diana Resort:
- Diviana: Camera cu vedere spre munte sau cu o panorama asupra statiunii este cea mai potrivita pentru a incepe ziua. Dup un somn odihnitor oaspetii isi pot incarca bateriile admirand peisajul minunat de la balconul propriu.
Facilitati camera:
- wi-fi, tv cu ecran plat, minibar, telefon, articole baie (casca dus, sapun individual, sampon flacon), uscator de par, baie cu cabina de dus, birou, balcon cu vedere panoramica.
- Camera Comfort: Aceasta camera luminoasa si confortabila este ideala pentru o vacanta sau pentru un citybreak la Herculane. Aerul puternic ionizat negativ si balconul cu o priveliste minunata asupra muntilor sunt elementele care asigura relaxarea si odihna de care turistii au nevoie in vacanta.
Facilitati camera:
- wi-fi, tv cu ecran plat, minibar, telefon, articole baie (casca dus, sapun individual, sampon flacon), uscator de par, baie cu cabina de dus, birou, balcon cu vedere panoramica.
- Camera Superior: Un tip de camera ce ofera o vacanta linistita si confortabila. Halatele pufoase si papuci, disponibile in camera va asteapta pentru a va rasfata la spa. Lenjeria 100% din bumbac si salteaua confortabila asigura somnul perfect, necesar oricarei vacante. Facilitati camera:
- wi-fi, aer conditionat, tv cu ecran plat, minibar, seif, bomboane ciocolata, halat de baie, articole de baie (casca baie, sapun, gel de dus, sampon), uscator de par, baie cu cabina de dus, birou, balcon cu vedere panoramica.
- Family: Acest tip de camera este perfect pentru un sejur impreuna cu copiii. Este dotata cu pat suplimentar si asigura confort pentru membrii familiei, oferind ocazia de a crea amintiri impreun cu cei dragi. Privelistea panoramica asupra statiunii, peisajul muntilor si atmosfera relaxanta a camerei, asigura o vacanta odihnitoare.
Facilitati camera:
- wi-fi, tv cu ecran plat, minibar, telefon, expresor cu capsule cafea, apa plata, bomboane ciocolata, halat, papuci, articole baie (casca dus, sapun individual, sampon flacon, gel de dus), uscator de par, baie cu cabina de dus, birou, balcon cu vedere panoramic.

Diana Resort dispune de 2 saloane restaurant modernizate:

- Restaurantul Clasic cu o capacitate de 300 de locuri;
- Restaurantul Rustic cu o capacitate de 250 de locuri,
Ambele concepute pentru a crea o atmosfera dinstinsa in care turistii se pot bucura de o seara speciala in compania celor dragi. Meniul este variat, creat sa satisfaca toate gusturile pofticiosilor, de la mancare traditional romaneasca, pana la platouri internationale, vinuri de vinoteca si bauturi fine.

Facilitati generale: receptie deschisa non-stop, 2 saloane de restaurant, 2 sali de conferinte, piscina exterioara cu apa incalzita (in sezon), centru de tratament, sala de sport, centru wellness & Spa, centru de fitness, camera de bagaje, terasa la soare.

2 Sali de conferinta cu capacitati de 250 respectiv 300 de locuri beneficiind de sonorizare, videoproiector, flipchart si consumabile.

Centru wellness & Spa:
- piscina interioara incalzita,
- sauna,
- jacuzzi,
- zona de relaxare,
- masaj.

Centrul de tratament - cu sursa proprie de apa termala minerala bogata in sulf din cadrul Complexului Hotelier Diana pune la dispozitie o gama diversificata de servicii:
- consultatii medicale,
- electroterapie,
- hidroterapie,
- masoterapie,
- kinetoterapie,
- geriatrie,
- cosmetic geriatrica.
Pentru tratarea urmatoarelor afectiuni:
- reumatismale,
- ale sistemului nervos periferic (paralizii, pareze),
- ale aparatului respirator,
- ale ochilor,
- boli digestive,
- ginecologice,
- diabet zaharat,
- sindrom supraponderal.
In tratarea diferitelor afectiuni se valorifica la maximum factorii sanogeni proprii apelor minerale termale, sulfuroase si saline folosite de peste 2000 ani.

Turistii trebuie sa prezinte dovada de asigurat in Romania:bilet de trimitere si cardul de sanatate pentru serviciile medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.
Parcare gratuita in limita disponibilitatilor, precum si parcare pentru persoane cu nevoi speciale.
Taxa de statiune nu este inclusa in tariful, turistii vor achita contravaloarea acesteia la check-in.
In cadrul hotelului Diana este interzis accesul animalelor de companie.

Pachet Plenus cu demipensiune:
-masa: mic dejun si pranz, 3 terapii balneare/persoana/zi, acces gratuit in zona Spa. Se poate rezervara pe min. 5 nopti, cu intrare luni.
Pachet Plenus cu all inclusive:
-masa: mic dejun, pranz si cina+ bauturi alcoolice si non alcoolice in timpul meselor, 3 terapii balneare /persoana/zi, acces gratuit in zona Spa. Se poate rezervara pe min. 5 nopti, cu intrare luni.
Pachet Dictum cu demipensiune:
-masa: mic dejun si pranz, acces gratuit in zona Spa. Se poate rezerva pe min 5 nopti, intrare duminica/luni
Pachet Dictum cu all inclusive:
-masa: mic dejun, pranz si cina + bauturi alcoolice si non alcoolice in timpul meselor, acces gratuit in zona Spa. Se poate rezerva pe min 5 nopti, intrare duminica/luni.
Pachet Quasi Novi cu demipensiune:
-masa: mic dejun si pranz, 1 terapie wellness/persoana/zi, acces gratuit in zona Spa. Se poate rezervara pe min. 5 nopti, cu intrare duminica/luni .
Pachet Quasi Novi cu all inclusive:
-masa: mic dejun, pranz si cina + bauturi alcoolice si non alcoolice in timpul meselor 1 terapie wellness/persoana/zi, acces gratuit in zona Spa. Se poate rezervara pe min. 5 nopti, cu intrare duminica/luni .
Pachet SpaMed cu demipensiune:
masa: mic dejun si pranz, 2 terpaii balneare si 1 terapie wellness/persoana/zi, acces gratuit in zona Spa. Se poate rezervara pe min. 5 nopti, cu intrare luni .
Pachet SpaMed cu all inclusive:
-masa: mic dejun, pranz si cina + bauturi alcoolice si non alcoolice in timpul meselor, 2 terapii balneare si 1 terapie wellness/persoana/zi, acces gratuit in zona Spa. Se poate rezervara pe min. 5 nopti, cu intrare luni .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.