Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palace

   Baile Govora


Descriere

Localizare: Situat in mijlocul parcului din statiunea Baile Govora, Hotel Palace este primul hotel cu baza de tratament construit in Romania.

Facilitati hotel: Hotel Palace ofera un centru spa si de tratament, restaurant elegant, bar, terasa, internet wifi/cablu, piscina interioara, sauna, solar, centru de fitness, 3 sali de conferinta, parcare (80 locuri), facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, camera de bagaje, spalatorie/calcatorie, fax/copiator, seif, lift.

Facilitati camere: Hotel Palace dispune de o capacitate de 132 spatii de cazare (camere single, duble si garsoniere) impartite in 106 camere clasificate la categoria de 4 **** si 26 camere clasificate la categoria de 3 ***.Camerele pun la dispozitie internet prin cablu gratuit, TV cu ecran plat, minibar si baie proprie cu articole de toaleta gratuite si uscator de par.

Servicii masa: se serveste in restaurantul propriu.

Tratament: Baza balneo-spa beneficiaza de cabinete medicale BFT si Cardiologie, aparatura de fizioterapie si cardio, bazine pentru proceduri si hidrokinetoterapie, sala fitness, sauna, solar si masaj. Intregul proces de cura balneara este foarte atent supravegheat de intreg personalul medical format din medici, asistenti generalisti, asistenti balneofizioterapeuti, kinetoterapeuti si maseori.

Cura Balneo-SPA cuprinde 3proceduri/zi/pers de luni pana vineri si consultatia de specialitate.

In week-end baza de tratament este inchisa.


Check-indupa orele 14:00 / Check-out pana la orele 12:00
Bazade tratament este deschisa de Luni pana Vineri intre orele 8:00 - 15:00
Consultatia despecialitate se efectueaza in functie deprogramare


Fisa cont demipensiune= 65 ron/ persoana/ zi
Fisa cont pensiune completa= 110 ron/ persoana/ zi

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.