Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FLAMINGO GRAND

Descriere

Fabulos 8.6 Booking.com Hotelul Flamingo Grand se afla situat in centrul statiunii Albena, la 150 m de plaja. Hotelul este recomandat pentru turistii rafinati, oferind servicii de inalta calitate, vedere spre mare si vedere panoramica asupra piscinelor. Hotelul Flamingo Grand este cel mai bun hotel din statiunea Albena!
Localizare

Acest hotel este amplasat la 5 minute de mers pe jos fata de plaja, fiind situat in partea centrala a statiunii Albena. Proprietatea are zona de plaja privata si umbrela de soare, iar tarifele camerelor includ 2 sezlonguri.

Facilitati Hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai un restaurant a la carte, restaurant principal, wine bar, VIP lounge, bar, lobby bar, club de noapte, bistro, plaja amenajata, SPA, piscina exterioara, sala fitness, sala squash, centru congrese, centru afaceri, internet cafe, minibar, room service, parcare subterana, seif in camera, schimb valutar, minibar, TV cablu si Wi-Fi (gratuit in hotel).
Gratuit: umbrele si sezlonguri la plaja, 3 terenuri de tenis, piscina interioara, program de animatie, piscina exterioara si Wi-Fi.
Contra cost: SPA, excursii, sporturi acvatice, volei pe plaja, tenis si mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, tenis de masa, fitness, biliard, inchirieri de biciclete si ricse, plimbari cu trasura, luna park, bowling si parcare.

Facilitati Camera

Camerele si apartamentele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, mini bucatarie, TV LCD (cablu), internet, seif, minibar, conditii de pregatit ceai sau cafea, telefon, fier de calcat, masa de calcat, sistem de incuiere, baie cu dus si cada pentru hidromasaj, uscator de par, telefon, sistem muzical si pardoseala - gresie sau mocheta.

Sport si Divertisment

Oaspetii proprietatii se pot bucura de o varietate de sporturi, printre care tenis, minigolf, baschet, squash, biliard, tenis de masa si calarie. De asemenea, sunt disponibile sporturi acvatice precum windsurfing si scufundari.

Drinks & Food

Hotelul dispune de restaurant modern A-la-carte, restaurant principal (mic dejun – 7:30 – 10:00), Bistro "Flamingo" (ofera program artistic cu muzica interpretata live), tango-bar si lobby bar (situat in holul hotelului, este deschis non stop oferind o gama larga de bauturi racoritoare, alcoolice si cocktail-uri).

Facilitati Copii

Sunt oferite servicii gratuite, precum: Baby cot (0-2 ani), sezlong si umbrela pe plaja, acces la piscina exterioara pentru adulti si copii, loc de joaca copii, Mini Aquapark.

Spa & Wellness

Hotelul pune la dispozitie turistilor SPA, piscina acoperita (200 mp), piscina in aer liber care se intinde pe o suprafata de 1200 qm cu tobogane si fantani arteziene, piscine pentru copii, saltelele si shezlong-urile, prosoape pentru piscine, slapi si halat pentru baie, sala de fitness, salon de frumusete, manichiura si pedichiura, si nu in ultimul rand magazine.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.