Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MANOULAS BEACH

   Agios Ioannis


Descriere

Buna 7,9/10 Booking.com Hotel elegant, aflat la doar 10m fata de plaja statiunii Agios Ioannis, recomandata atat cuplurilor, cat si familiilor cu copii pentru calmul marii din acest golf. Turistii se vor bucura de piscina generoasa si facilitatile hotelului, precum restaurantul foarte apreciat cu specific grecesc amplasat chiar pe malul marii. In fata hotelului este statia de autobuz ce face legatura cu orasul Mykonos aflat la 4km. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare:

Hotelul Manoulas Beach este situat intr-una dintre cele mai cosmopolite statiuni ale insulei, la 4 km nord de Mykonos Town si la 4,5 km de aeroport, pe plaja cu nisip fin, ideala pentru turistii care doresc sa se relaxeze la soare. Pozitionarea hotelului ofera o priveliste superba asupra marii si asupra apusului de soare.

Facilitati hotel:

Hotelul este construit in stil boutique foarte intim si cochet, ce imbina perfect arhitectura traditionala cu facilitatile moderne, indispensabile petrecerii unui sejur reusit. Acesta dispune de receptie 24 de ore, lounge cu vedere directa la mare, piscina si bar la piscina. Hotelul ofera Wi-Fi Gratuit, spatiu de relaxare cu posibilitatea de vizionare la TV, sala de fitness si parcare pentru cei care isi inchiriaza masina la fata locului. Exista un bar in aer liber si zone diferentiate pentru fumatori si nefumatori.

Facilitati camere:

Hotelul Manoulas Beach are in total 77 de camere, impartite in camere standard, superioare si suite, cele mai multe dintre ele avand vedere la mare sau vedere partiala la mare. Camerele sunt mobilate foarte elegant, in stil traditional in care predomina culoarea alb, Camerele au baie privata cu dus sau cada si sunt dotate cu uscator de par. In camere exista aer conditionat, seif si mini frigider, TV cu ecran plat si telefon.

Drinks & Food:

In cadrul hotelului exista exista un restaurant a la carte cu specific traditional mediteranean si grecesc si un bar unde turistii pot savura un cocktail sau o bautura racoritoare. Hotelul dispune si de bar la piscina.

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/

Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.

Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

CONDITII ASIGURARE!

Asigurarea Cocktail Travel Protection fara fransiza – pentru cazurile de storno, valoarea maxima despagubita este de 25.000 Ron / rezervare
EXCEPTIE!: pentru anulare inainte de plecare din motive de imbolnavire sau carantina cauzata de o epidemie sau pandemie (ex: Covid19) - se aplica fransiza 30%
Riscurile acoperite si sumele maxim despagubite le regasiti in Insurance Product Information Document care poate fi descarcat AICI

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.