Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATERMONO BOUTIQUE RESORT

   Platanes Rethymno Rethymno Si Chania Vezi locatia pe harta


Descriere

Atermono Boutique Resort se află în Platanes, la 80 m de plaja și oferă un restaurant, un bar, un lounge comun și o grădină. Acest complex de 5 stele pune la dispoziție room service și acces gratuit la internet WiFi. Acest hotel are piscină în aer liber, centru de fitness, divertisment de seară și o recepție cu program nonstop.

Localizare

Situat în Platanes, la 80 de metri de plaja Platanes cu o distanta de  4 km de Rethymnon, la 80 km de orașul Heraklion, la 70 km de aeroportul internațional Chania, la 49 km de Chania. Taverne, magazine, baruri - în 200 m.

Facilitati Hotel

 Sala de fitness, piscina interioara, sauna, masaj,parcare, Piscina cu apa dulce, Wi-Fi internet in spatiile publice, Receptie, Bus stop, Private Pool.

Facilitati camere

aer condiționat, TV prin satelit, TV cu ecran plat, telefon direct, Wi-Fi gratuit, baie (duș), uscător de păr, seif (gratuit), mini frigider, halate de baie și papuci, set de cafea / ceai (ceainic, căni), balcon / terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie