Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARIADNE HOTEL

   Platanes Rethymno Rethymno Si Chania Vezi locatia pe harta


Descriere

Ariadne este o afacere hotelieră administrată de o familie înființată în anii 90... cu o experiență de 30 de ani, ethos-ul Ariadne este de a oferi cele mai bune servicii pentru clienți și de a oferi tuturor oaspeților noștri o vacanță de amintit. Ariadne este situată în Platanes (Rethymno), la o scurtă plimbare până la plajă.

Localizare

Distanța hotelului față de cele două aeroporturi este aproximativ aceeași (80 km de Heraklion și 78 km de Chania). Distanța de la portul Heraklion este, de asemenea, de 80 km și de la Chania (Souda), este de aproximativ 60 km.

Facilitati Hotel

recepție, zonă de mic dejun, TV, internet Wi-Fi, bar, snack bar / restaurant, piscină,  terasă / zonă de relaxare, piscină pentru copii, șezlonguri / umbrele, vestiare / duș, sală de ședințe, parcare in limita locurilor disponibile, servicii de transfe

Facilitati camere

 seif, baie cu duș, chicinetă, zonă de luat masa, aer condiționat, uscător de păr, telefon, TV cu canale prin satelit

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://ariadne.gr/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie