Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARIADNE HOTEL (RETHYMNO)

   Platanes Rethymno Rethymno Si Chania


Descriere



Localizare

Hotelul Ariadne este situat în Platanes (Rethymno), la o scurtă plimbare până la plajă.

Facilitati Hotel

recepție, zonă de mic dejun, TV, internet Wi-Fi, bar, snack bar / restaurant, piscină,  terasă / zonă de relaxare, piscină pentru copii, șezlonguri / umbrele, vestiare / duș, sală de ședințe, parcare in limita locurilor disponibile, servicii de transfer

Facilitati camere

 Acesta este un complex de 42 de apartamente amplasate in cele 4 aripi situate în jurul piscinei.

 - studio (suprafata 25mp): cameră mobilată modern, cu 2 paturi, 1 canapea / pat, dulap, seif, baie cu duș, chicinetă, zonă de luat masa, aer condiționat, uscător de păr, telefon, TV LCD 32 'cu canale prin satelit

- apartament cu 1 dormitor (suprafata 35mp) cu vedere la grădină sau piscină, la munte sau la mare. Au un dormitor și o cameră de zi cu mobilier modern. 
Dormitor : 2 paturi, dulap, seif, zonă de bagaje, uscător de păr și telefon. 
Camera de zi : 1 pat, 1 canapea, chicinetă, zonă de luat masa, baie cu duș, aer condiționat, TV LCD 32 'cu canale prin satelit 

- Apartament pe 2 niveluri  - tip Maisonette (suprafata 40mp): Au vedere la piscină și o intrare privată, independentă. Capacitatea maxima de cazare fiind de 5 persoane.
Primul nivel: 1 pat, 1canepea, bucătărie, zonă de luat masa, grup sanitar propriu, aer condiționat, telefon, TV LCD de 32'.
Al doilea nivel: dulap, seif, zona de bagaje, baie cu cadă și dormitor cu 2 paturi, telefon, uscător de păr, aer condiționat, balcon.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://ariadne.gr/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.