Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BALMES


Descriere

Bine 7.4 Booking.com Hotelul este situat intr-o zona linistita din Calella, la cativa metri de centrul comercial, de plaja si de statia de tren care leaga Calella de Barcelona. Bucataria cu show cooking live, programul de seara de divertisment si activitatile gratuite oferite pe plaja, fac din acest hotel alegerea potrivita pentru familii cu copii si grupuri de prieteni.

Localizare

Hotelul se afla in Calella, la cativa metri de zona comerciala, de plaja si de statia de tren care conecteaza statiunea cu Barcelona. Aroportul din Barcelona se afla la cca 60 km. 

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, depozitarea bagajelor, facilitati pentru copii, sala TV comuna, inchiriere masini si biciclete, lifturi, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, acces gratuit la internet WIFI, parcare privata in apropiere (contra cost, e nevoie de rezervare), piscina exterioara pentru adulti, piscina pentru copii cu aqua parc si tobogan, baie de aburi, jacuzzi, facilitati pentru copii, animatie, sporturi nautice pe plaja, tenis de masa, biliard (contra cost), restaurant, bar, snack bar. SUnt acceptate animalele de companie (cateii de talie mica, la solicitare si contra cost).

Facilitati camere

Toate camerele au baie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV satelit, seif (contra cost), frigider (contra cost, solicitat in avans), acces gratuit la internet WIFI, balcon. Camerele duble au 2 paturi - pentru pat matrimonial trebuie solicitare si confimare din partea hotelului. Camerele Family au capacitate de pana la 4 persoane. Studiourile au capacitate de 2 persoane si au in plus chicineta complet utilata. Apartamentele au capacitate de pana la 4 persoane, sunt compuse din 2 incaperi, una cu 2 paturi singel si una cu o canapea dubla si chicineta utilata. Curatenia in studiouri si apartamente se face o data pe saptamana. Se poate solicita curatenie zilnica contra sumei de 5-6 euro/zi. Pentru studiouri si apartamente se achita o garantie de 50 euro, care se restituie la plecare.

Sport si divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, baie de aburi, jacuzzi, aqua park, animatie, sporturi nautice pe plaja, inchiriere de masini si biciclete, biliard (contra cost), teren de golf (la 3 km, contra cost).

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun bufet sau demipensiune (cina bufet). Hotelul are un restaurant, un bar si un snack bar.

Facilitati copii

Cei mici au la dispozitie o piscina exterioara cu aqua parc si tobogan, loc de joaca in aer liber si in interiorul hotelului, jocuri de societate, puzzles, mini club, activitati pe plaja, activitati (mestesuguri, jocuri, pictura, desen, etc.).

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii Standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/

Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.

Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Conditii Asigurare

Asigurarea Cocktail Travel Protection fara fransiza – pentru cazurile de storno, valoarea maxima despagubita este de 25.000 Ron / rezervare
EXCEPTIE!: pentru anulare inainte de plecare din motive de imbolnavire sau carantina cauzata de o epidemie sau pandemie (ex: Covid19) - se aplica fransiza 30%
Riscurile acoperite si sumele maxim despagubite le regasiti in Insurance Product Information Document care poate fi descarcat AICI

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.